Home Diensten en Tarieven Portfolio Contact
=
Diensten en Tarieven

Interieurstyling

Interieurstyling is een vak dat uitgaat van de wensen van de opdrachtgever, het is de bedoeling dat deze zich prettig voelt in zijn of haar woning. Logischerwijs wil iedereen natuurlijk een mooi ingerichte en smaakvolle woning, echter is niet iedereen in staat om een samenhangend geheel van zijn of haar woning te maken…

”Om maar met de deur in huis te vallen“

Over smaak valt niet te twisten, maar hoe maak je een ruimte sfeervol en geheel naar wens en smaak? Kleuren en materialen spelen hierin een belangrijke rol. Denk hierbij aan de keuze voor de vloer, behang of muurverf, raambekleding, stofkeuze, verlichting, meubels…… Mooi van JK kan u helpen met een idee te creëren wat past bij uw persoonlijkheid. Alles is mogelijk, van een eenmalig consult tot een compleet ontwerp en van concept tot uitvoering.

Modelwoning

Een modelwoning is een voorbeeldwoning, het verkoopplaatje van de projectontwikkelaar. Een lege woning is sfeerloos en hierin komen vaak niet alle mogelijkheden aan het licht. Beleving is daarom niet weg te denken bij een woning die verkocht moet worden.

"Creëer een ervaring die aanspreekt en het Thuis gevoel overbrengt"

Potentiële kopers kunnen na de styling van een modelwoning direct een goede indruk krijgen van hoe de woning er ruimtelijk uit ziet. Mooi van JK zorgt ervoor dat de modelwoning wordt ingericht naar de wensen van de doelgroep. Zo kunnen uw potentiele kopers een goed beeld krijgen van wat er allemaal mogelijk is in de woning en hierdoor kunnen zij beter beoordelen of zij daadwerkelijk in de woning willen gaan wonen.

Verkoopstyling

Vastgoedstyling oftewel Verkoopstyling is het restylen van vastgoed. Statistieken wijzen uit, dat huizen die op een professionele manier verkoopklaar zijn gemaakt, tot wel 83% sneller verkopen en tegen een prijs die 10% tot 15% hoger ligt dan soortgelijke woningen die geen verkoopstylist in de arm hebben genomen. Oftewel...

”Investeren in de presentatie van uw woning verdient zich terug“

U wilt uw huis verkopen…of uw huis staat al een tijd te koop? Mooi van JK is erop gericht om voor een zo breed mogelijke doelgroep met minimale kosten uw huis zo aantrekkelijk mogelijk in de markt te zetten. Zo kan de woning snel en voor een betere prijs verkocht worden.