Home Diensten en Tarieven Portfolio Contact
=
Interieurstyling

Interieurstyling

Interieurstyling is een vak dat uitgaat van de wensen van de opdrachtgever, het is de bedoeling dat deze zich prettig voelt in zijn of haar woning. Logischerwijs wil iedereen natuurlijk een mooi ingerichte en smaakvolle woning, echter is niet iedereen in staat om een samenhangend geheel van zijn of haar woning te maken…

”Om maar met de deur in huis te vallen“

Over smaak valt niet te twisten, maar hoe maak je een ruimte sfeervol en geheel naar wens en smaak? Kleuren en materialen spelen hierin een belangrijke rol. Denk hierbij aan de keuze voor de vloer, behang of muurverf, raambekleding, stofkeuze, verlichting, meubels…… Mooi van JK kan u helpen met een idee te creëren wat past bij uw persoonlijkheid. Alles is mogelijk, van een eenmalig consult tot een compleet ontwerp en van concept tot uitvoering.

Mooi van JK - Interieurstyling
Mooi van JK - Interieurstyling

Intakegesprek

Tijdens een intake aan huis zal ik mijn ideeën en mogelijkheden kort toelichten voor uw nieuwe interieur. Wilt u de doorgenomen woonwensen uitgewerkt zien in een ontwerp dan vervallen de kosten van het intakegesprek.

Onderdeel van het intakegesprek zijn:

  • Korte rondleiding door uw woning of de specifieke ruimte.
  • Bespreken van persoonlijke wensen, smaak en gewenste stijl.
  • Toelichting van de ideeën en mogelijkheden voor uw woning of de specifieke ruimte.

Prijs op aanvraag.

Kleuradvies (per ruimte)

Kleuradvies op maat, dat is waar Mooi van JK voor staat. Eerst wordt er gekeken naar de kleuren die in het huidige interieur zijn gebruikt. Vervolgens gaan we kijken naar een paar voorbeelden en op basis van uw smaak is de uitslag een persoonlijk kleuradvies dat helemaal op de woning en inrichting is afgestemd.

Tijdens het kleuradvies laat ik u de nieuwste kleuren zien. Hiervoor gebruik ik diverse waaiers en staalmaterialen. Ik geef u tips om kleuren te combineren en handige truckjes om de ruimte groter of intiemer te maken.

Prijs op aanvraag.

Interieurontwerp (per ruimte)

Een interieurontwerp laten maken voor uw gehele woning of alleen voor die ene ruimte waarvan u overtuigd bent dat er meer in mogelijk is… Mooi van JK helpt u graag met het meeste uit uw woning te halen, of natuurlijk alleen die ene ruimte!

Een interieurontwerp bestaat uit het inmeten en ruwe schets maken van de ruimte, plattegrond van de ruimte, programma van eisen, intekenen bestaande/nieuwe meubels, kleuradvies, materialenplan en een interieurontwerp met een uitgebreid moodboard. Hierdoor krijgt u een goed beeld van wat er precies mogelijk is en of het ontwerp aansluit bij uw persoonlijke smaak.

Prijs op aanvraag.

Interieur shoppen (per dagdeel)

Tijdens het interieur (design) shoppen wordt er advies gegeven betreft de meubels, kleuren, materialen etc. op basis van de hiervoor doorgesproken briefing. Tijdens de briefing (30 min.) behandelen we de volgende onderwerpen:

  • Voor welke ruimte(s) u wilt shoppen.
  • Wat is de beoogde stijl die u wilt aanbrengen.
  • Welke kleuren er nu worden gebruikt in uw interieur.
  • Wat vindt u prettige en minder prettige kleuren.

Op basis van deze gegevens kan ik u op persoonlijke wijze adviseren met betrekking tot het doen van aankopen voor uw woning.

Prijs op aanvraag.