Home Diensten en Tarieven Portfolio Contact
=
Modelwoning

Modelwoning

Een modelwoning is een voorbeeldwoning, het verkoopplaatje van de projectontwikkelaar. Een lege woning is sfeerloos en hierin komen vaak niet alle mogelijkheden aan het licht. Beleving is daarom niet weg te denken bij een woning die verkocht moet worden.

"Creëer een ervaring die aanspreekt en het Thuis gevoel overbrengt"

Potentiële kopers kunnen na de styling van een modelwoning direct een goede indruk krijgen van hoe de woning er ruimtelijk uit ziet. Mooi van JK zorgt ervoor dat de modelwoning wordt ingericht naar de wensen van de doelgroep. Zo kunnen uw potentiele kopers een goed beeld krijgen van wat er allemaal mogelijk is in de woning en hierdoor kunnen zij beter beoordelen of zij daadwerkelijk in de woning willen gaan wonen.

Mooi van JK - Modelwoning

Inrichten Modelwoning

U wilt uw modelwoning(en) inrichten, dit is een belangrijke taak! Een lege woning is sfeerloos terwijl uw potentiele koper op zoek is naar een woning waar prettig en sfeervol kan worden geleefd. Een woning dient niet simpelweg een huis te zijn maar moet een thuis worden voor de bewoners. De transitie van huis naar thuis volgt als mensen zich er prettig voelen, dit is waar Mooi van JK u bij kan helpen.

Door gedegen advies op basis van de door u beoogde doelgroep krijgt u advies over de inrichting van uw modelwoning(en) en eventueel kan ik ook de huur van meubels en accessoires voor de inrichting van uw modelwoning(en) faciliteren.

Wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat.

Offerte aanvragen

Meubel- en accessoireverhuur

Iedere modelwoning vereist een unieke invulling en aankleding om tot het maximale potentieel te komen. Mooi van JK zorgt ervoor dat uw leegstaande modelwoning (tijdelijk) sfeervol word ingericht, hiervoor zijn echter wel meubels en accessoires nodig en dit is de reden dat Mooi van JK meubelverhuur voor verkoopstyling aanbied. Zo kunt u uw woning warm en smaakvol inrichten zonder dat u zelf blijft zitten met aangekochte meubelen.

We gaan op basis van uw doelgroep kijken welke stijl u in de woning wilt laten terugkomen en voor wat voor termijn u verwacht de gehuurde meubels en accessoires nodig te hebben, hiervoor maken we voor u graag een offerte op maat.

Offerte aanvragen