Home Diensten en Tarieven Portfolio Contact
=
Verkoopstyling

Verkoopstyling

Vastgoedstyling oftewel Verkoopstyling is het restylen van vastgoed. Statistieken wijzen uit, dat huizen die op een professionele manier verkoopklaar zijn gemaakt, tot wel 83% sneller verkopen en tegen een prijs die 10% tot 15% hoger ligt dan soortgelijke woningen die geen verkoopstylist in de arm hebben genomen. Oftewel...

”Investeren in de presentatie van uw woning verdient zich terug“

U wilt uw huis verkopen…of uw huis staat al een tijd te koop? Mooi van JK is erop gericht om voor een zo breed mogelijke doelgroep met minimale kosten uw huis zo aantrekkelijk mogelijk in de markt te zetten. Zo kan de woning snel en voor een betere prijs verkocht worden.

Adviesrapport

Tijdens een bezoek aan de woning wordt een analyserapport gemaakt met daarin tips en adviezen hoe u de woning optimaal kunt presenteren. Dit wordt na de analyse uitvoerig met u doorgenomen en u ontvangt hiervan binnen 5 werkdagen een digitaal adviesrapport waarin u de verkoopstyling tips kunt teruglezen.

De kosten voor een adviesrapport zijn op aanvraag en op basis van de grootte van uw woning. 

Heeft u vragen over het adviesrapport of wilt u een afspraak inplannen neem dan contact met mij op.

Puntjes op de i

U wilt uw woning verkopen of heeft u net een nieuwbouwproject opgeleverd gekregen en weet u niet zeker of de huidige invulling van het interieur de juiste snaren raakt? Wilt u voordat er een bezichtiging of fotosessie voor uw woning gepland staat de puntjes op de i laten zetten? Dat is geen probleem, Mooi van JK zorgt voor de finishing touch!

We lopen samen de woning door en u ontvangt van mij praktische verkoopstyling tips en aanwijzingen. Daarmee kunt u nét even wat meer uit uw woning halen en het karakter van de woning zo goed mogelijk vastleggen. Dit alles natuurlijk met als doel uw woning er uit te laten springen tussen het grote woning aanbod.

Interesse? Neem contact met mij op om een afspraak te maken.

Volledig project

Voor de volledige verkoopstyling van uw woning of complete nieuwbouwproject kunnen we u al het werk uit handen nemen.

Alle aanpassingen aan de woning die bijdragen aan het beter verkoopbaar maken van de woning worden dan geregeld door Mooi van JK. Dit kunnen kleine of hele grote aanpassingen zijn. Uiteraard wordt er gekeken naar de doelgroep die u voor ogen heeft om de woning of het project zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de (woon)wensen die uw doelgroep voor ogen heeft.

Van een enkel appartement tot volledige nieuwbouwwijk, Mooi van JK zal ervoor zorgen dat u zich geen zorgen hoeft te maken!

Prijzen in overleg, neem contact op voor meer informatie.